Do konca leta 2022 Rezultanta vsem zainteresiranim družbam omogoča po en voden brezplačen poldnevni sestanek z orodji TeamWorks in našim moderatorjem.

Ves proces poteka lahko na lokaciji naročnika ali na daljavo in seje lahko izvedemo tudi v primeru ponovne epidemije. V proceduralnem smislu bo sestanek vodil naš moderator, vsebinsko pa ga boste vodili in cilje postavljali sami. Za sodelovanje ne potrebujete predznanja (razen osnovnega razumevanja Windows in urejevalnika besedil).

Vnaprej se bomo z vašim vsebinskim voditeljem dogovorili, kaj želite doseči s sestankom, in svetovali vam bomo, katera orodja bi bila za to uporabna. Lahko izvedemo seje z za vas uporabno vsebino ali povsem izmišljeno vsebino. Po vaši želji bomo delali anonimno ali z resničnimi imeni udeležencev. Za vas bomo vodili nabor sej z izbranimi orodji in vam na koncu predstavili rezultate vaše delovne skupine. Udeleženci lahko izbirajo nastavitve orodij za delo v slovenskem, hrvaškem ali angleškem jeziku. Prva seja za ‘ogrevanje’ bo v vsakem primeru šolska naloga agencije NASA za izgradnjo skupinskega duha, “Pristanek na Luni”. 

Po zaključku sestanka vam bomo izročili vse materiale, poročila in analize, ki jih boste ustvarili med sestankom, v obliki besedil, tabel, glasovnic in grafov, lahko tudi izvožene v Excel ali Word, in časovni zapisnik vseh izvedenih sej.

Priročnik za voditelja sej z orodji TeamWorks z namišljenimi primeri uporabe lahko prelistate tukaj na koncu strani:

https://www.rezultanta.si/teamworks/.