Ob povečevanju količine poslovnih podatkov in popolni poslovni odvisnosti od njih postaja skrb za varnostno shranjevanje podatkov in replikacijo ena najpomembnejših rutin v IT svetu. Rutina pa ne sme biti odvisna od človeške pozabljivosti ali malomarnosti.

Rezultanta si je za svoje partnerja na področju varnostnega shranjevanja podatkov in vzdrževanja repozitorijev izbrala Nakivo. 

Nakivove rešitve pokrivajo vse razširjene operacijske sisteme, VM virtualne sisteme in njihovo replikacijo, podatkovne baze in mnoge NAS platforme. Prav na koncu simbolično obstaja celo Nakivo rešitev, ki žepno kartico RaspberryPi spremeni v polnokrvno napravo za premostitveno varnostno shranjevanje podatkov za ceno dobrega kosila.

Rešitve Nakivo omogočajo orkestracijo celotnega procesa nad vsemi napravami in procesi. Le-ta s klikom na en gumb zagotavlja kontinuiteto poslovanja ob katastrofi s prenosom aktivnosti s primarne lokacije v center za okrevanje po katastrofi (DRC – Disaster Recovery Center). Podobno velja za virtualne sisteme in sisteme v oblaku.

Nakivo je družba v zasebni lasti, neizpostavljena turbulencam na borzi. Razvijajo rešitve za zaščito podatkov in obnovitev podatkovnih centrov po katastrofi za mala in srednja podjetja ter za veliko gospodarstvo. 

Orkestrirano restavriranje VMware po katastrofi

Njihove rešitve za zaščito kritičnih podatkov v podatkovnih centrih, virtualiziranih in hibridnih okoljih uporablja več kot 16.000 družb po vsem svetu. Nakivo ima več kot 4.000 integracijskih partnerjev v več kot 140 državah po vsem svetu.

Preko 3.000 javnih storitvenih sistemov za strežniško gostovanje, upravljane sisteme in storitve računalniških oblakov uporablja Nakivove rešitve za zagotavljanje VM BaaS, RaaS in DRaaS svojim strankam.

Odstotek zadovoljstva strank pri podpori Nakivovih rešitev s strani integratorjev in proizvajalca je 97%. Z Nakivom si delimo željo za maksimalno zadovoljstvo naših strank.