Rezultanta širi svoje programe na nova področja. Ob novih poslovnih priložnostih iščemo nove sodelavce za različna področja dela. Pokličite, pošljite nam elektronsko pošto na prodaja@rezultanta.si, pridite k nam na neformalen klepet ob kavi o možnostih in se nato odločite, če se boste prijavili. K sodelovanju vabimo profile:

SKRBNIK KLJUČNIH STRANK (m/ž)

Zaupali vam bomo vzpostavljanje in vzdrževanje odličnih odnosov z večjimi strankami ter spremljanje in prepoznavanje novih potreb pri njih. S svojimi strankami boste v skladu z našimi etičnimi načeli zgradili sistem medsebojnega zaupanja, ki bo stranki zagotavljal, da bo vedno dobila najboljšo rešitev za svoje potrebe. S predprodajnimi sistemskimi inženirji iz Rezultante ali od principala boste pri strankah pripravljali idejne rešitve, jih pripeljali do projekta in nato bdeli nad potekom projekta. Postali boste glavni komunikacijski most med stranko in Rezultanto. Urejali boste pogodbene odnose s stranko. S svojim odnosom boste zagotovili, da stranka ne bo imela potrebe iskati drugih partnerjev za realizacijo svojih projektov, ker boste vi zanjo vedno najboljša izbira.

VODJA PRODAJNIH PROJEKTOV (m/ž)

Na svojem področju dela boste s pomočjo naših predprodajnih sistemskih inženirjev sestavili in strankam predstavljali rešitve za njihove izzive ter jih prepričali, da je vaša rešitev boljša od konkurenčnih. Pri tem delu boste delovali v skladu z našimi moralnimi in etičnimi normami ter zagotavljali, da bo temu res tako. Strankam boste vedno svetovali tisto, kar bo zanjo najboljša rešitev. Pridobljene projekte boste tudi vodili v poslovnem smislu in pri tem koordinirali delo izvedbenih sistemskih inženirjev. O svojem projektu boste vedeli vse, ga po potrebi usklajevali s proizvajalcem opreme, obveščali stranko o poslovnem poteku projekta in ga na koncu tudi predali stranki.

PRODAJNI INŽENIR (m/ž)

Skladno zahtevam strank boste pripravljali ponudbe na tehnološkem področju, ki ga boste pokrivali. Pri proizvajalcih boste opravili prodajno certifikacijo, da boste usposobljeni za pravilno ponujanje opreme in rešitev z njo. Če boste delali na področju softvera, ga boste poznali tako, da boste lahko stranki svetovali o njem. Z ekipo boste pretakali informacije o potrebah tržišča in priložnostih ter skrbeli za svoj segment poslovanja.